Kevätkauden kuntovihkoarvonnat on suoritettu, onnea voittajille!
Sodankylän Varuskunnan Urheilijat ryJulkaistu: 06.06.2022 22.23

Kevätkauden kuntovihkoarvonnat on suoritettu, onnea voittajille!

Kaikille avoimen, sekä vain Jääkäriprikaatin varusmiehille suunnatun, kuntovihkoarvonnan arvonnat suoritettiin 6.6.2022. Kevään 2022 kuntovihkoarvonnassa satunnaisgeneraattori arpoi lahajkorttien voittajiksi: Johanna Särkelän, Martti Rautasen sekä varusmiesten kuntovihkosta Tatu Lempisen.


Tammikuussa 2022 avattiin sähköinen kuntovihko. QR-koodilla toimiva kuntovihko on toiminut hienosti ja tuleville tilastonikkareille on saatu mukavaa pylväsdiakrammia lajeista, suorituskeroista ja suorituksien kestoista. Kuntovihkon osallistumispaikat olivat: Siilashalli, 5km kuntolatu sekä 15km kuntolatu. Yhteensä sähköiseen kuntovihkoon tuli 137 merkintää. Kevätkauden ylivoimainen ykkönen oli luonnollisesti hiihto, johon kertyi suorituksia noin 158 tuntia. Varusmiesten kuntovihkossa suorituksia kertyi erityisesti kuntosalille. Kuntovihkotilastot ovat nähtävillä Siilashallin sekä kuntoladun ilmoitustauluilla, tilastoissa ei ole henkilötietoja.

Sodankylän Varuskunnan Urheilijoiden kuntovihkon "postilaatikot" ovat kaikille avoimia. Vihkoon saavat kirjauta ja arvontaan saavat osallistua kaikki kuntoilemassa kulkevat lajista ja vauhdista riippumatta. Poikkeuksena on Siilashallin liikuntasalin aulassa oleva kuntovihko, joka on tarkoitettu vain Jääkäriprikaatin varusmiehille.

Oletettavasti ensimmäisenä talvena hyvin moni kulki hämmästellen kuntovihkon ohi, mutta toivottavasti kuntoilijat jatkossa rohkaistuvat ja malttavat pysähtyä "postilaatikolle". Mielenkiinnolla odotammekin löytävätkö frisbeegolfin harrastajat kesän aikana kuntovihkon, heillä puhelimen käyttö on tunnetusti jo valmiiksi olennainen osa lajia.