Sodankylän Varuskunnan Urheilijat ry:n jäseneksi voi liittyä:

- Sodankylän varuskunnassa työskentelevät perheenjäsenineen (JPR, PVJJK, SOTLK, PLKIINT, MILLOG OY, LEIJONA CATERING ja SODANKYLÄN SOTILASKOTI),

- EVP-henkilö tai

- Lapin Rajalla työskentelevä henkilö perheenjäsenineen.

Jäsenmaksut:

Varuskunnan Urheilijat on siirtynyt jäsenmaksuissa ruokakuntamaksuihin.

Ruokakunta tarkoittaa samassa asunnossa pysyvästi asuvia henkilöitä. Tavallisesti ruokakunta on yksi henkilö, aviopari, avopari tai perhe

Yhden henkilön ruokakunta 20 €

Usean henkilön ruokakunta 25 €

Jos haluat kannattajajäseneksi, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan

Varaa pankkitunnukset tai -sovellus esille, koska maksu tapahtuu heti lomakkeen lähetyksen jälkeen.

Täytä alla oleva lomake ja lähetä.

Täyttämisen ja tallentamisen jälkeen siirryt automaattisesti maksusivulle, jossa voit valita oman pankin sen logoa klikkaamalla. Odota rauhallisesti siirtymistä.

Maksa jäsenmaksu.

Jotta maksu välittyy maksun saajalle, älä sulje sovellusta ennen kuin ohjelma palaa takaisin Varuskunnan Urheilijoiden sivulle.

Vanhan jäsenen jäsenyys aktivoituu 1-2 päivän sisällä sivustolle ja jäsenkortti on sen jälkeen käytettävissä.

Jos olet uusi jäsen, saat 1-2 päivän sisällä sähköpostiin ohjeet ja tunnukset Sodankylän Varuskunnan Urheilijat ry:n sivuille jäsenkortin aktivoimiseksi.

Uusi jäsen, lataa ja asenna Jopox-sovellus Google Playkaupasta tai App Storesta. Rekisteröitymällä Jopox-sovelluksessa, saat sähköisen jäsenkortin käyttöösi.

Sinulle voidaan tarvittaessa kirjoittaa myös paperinen jäsenkortti. (Esim. et omista älypuhelinta tai jonkin muun syyn vuoksi).

Maksun jälkeen saamasi vahvistusviesti toimii alkuvaiheessa jäsenkorttina.

HUOM ! Jos vahvistusviesti ja jäsenkortin aktivoimisohjeet eivät näy sähköpostissasi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksella VAIN yhdistyslain määrittämällä tavalla jäsenyyden toteamiseksi ja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia tietoja